logo
whatsapp_button.png

Inkijkwerende folie voor auto's

Vrijwel iedereen is gesteld op een zekere mate van privacy. Dat geldt misschien ook voor uw auto, waar u uw waardevolle spullen niet zomaar in het zicht van dieven wil laten liggen. Zowel bedrijfswagens als personenwagens zijn steeds vaker geliefd als een etalage voor inbrekers. Als u uw auto voorziet van een inkijkwerende folie zorgt u ervoor dat anderen niet ongewenst naar binnen kunnen gluren.

Goed om te weten is dat de glasheldere doorkijk vanuit de binnenkant van uw auto blijft gewaarborgd bij de plaatsing van inkijkwerende folie. Hierdoor merken de bestuurder en inzittenden niets van de aangebrachte anti inkijk folie.

Privacy folie voor auto’s wordt vaak toegepast bij (belangrijk) personenvervoer, waarbij het voor de klant van belang is dat deze in alle rust en zonder afleiding kan werken. Een beschermende laag die de inkijk vermindert zorgt er dan in ieder geval voor dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen turen.

Bent u benieuwd welke raamfolie het beste aansluit bij uw wensen of die van uw klant? Dan staat ons team uiteraard klaar om samen met u de juiste raamfolie te kiezen voor uw persoonlijke auto of bedrijfswagen. Een inkijkwerende folie of privacy folie voor de auto gaat al snel richting de 20% lichtdoorlatendheid of nog minder, waardoor het van belang is dat u een weloverwogen keuze maakt voor het juiste product. Na afloop van de montage zorgen onze monteurs voor een gecertificeerde keuring. Zo meten zij uw ruiten door met speciale meetapparatuur om er zeker van te zijn dat alles volgens de wet is toegestaan. Dat geldt zowel voor voorruiten als voorportieren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inkijkwerende folie voor uw auto? Onze experts beantwoorden graag uw vragen en voorzien u indien gewenst van een deskundig advies op maat.

De voordelen

Meer comfort

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Veiliger

Keuze uit meerdere gradaties

Altijd wettelijk toegestaan

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 5991000

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website