logo
whatsapp_button.png

Zonwerende folie voor auto's

Als het op functionaliteit aankomt kent zonwerende raamfolie voor auto’s uiteenlopende voordelen, waaronder een bevordering van het algehele rijcomfort. Bij Glass Tinting Nederland kunt u terecht voor kwalitatieve zonwerende raamfolies die beschikken over een UV-filter van maar liefst 99%.

De zon zorgt zowel gedurende de zomer als in de winter voor een hinderlijke straling en schittering in de auto. Deze factoren kunnen het rijcomfort -en plezier aanzienlijk hinderen. Gelukkig zorgt het juiste type raamfolie ervoor dat dit soort problemen voorgoed verleden tijd zijn. Door het hoogwaardige UV-filter van 99% hoeft u niet bang te zijn dat de spullen of stoffering in uw auto vroegtijdig verkleuren als gevolg van overmatige en bovenal schadelijke UV-straling.

Eén van de andere grote voordelen van zonwerende folie voor de auto is de warmtewerende eigenschap. Zo kan deze al gauw oplopen tot 60%, waardoor u de airco niet continu op volle kracht hoeft te belasten en het verbruik van uw auto uiteindelijk wordt verlaagd.

Wat rijcomfort betreft profiteert niet alleen u, maar profiteren ook eventuele medereizigers direct van de aangebrachte raamfolie. De stralingswarmte vermindert bijvoorbeeld aanzienlijk, waardoor de autorit door alle passagiers een stuk aangenamer wordt. Uiteraard kunt u voor dit effect ook kiezen voor zogenoemde voorzetschermen of plexiglas met zonnefolie, maar dit biedt slechts een tijdelijke oplossing. Als u de ruiten namelijk wil openen of sluiten, moeten deze telkens opnieuw bevestigd worden. Bovendien zorgt dit type zonnefolie niet voor een daadwerkelijke zonwering, aangezien deze enkel invloed heeft op de schittering. Mede hierom kunnen we u dus van harte aanbevelen om een verstandige keuze te maken en te kiezen voor hoogwaardige zonwerende folie voor uw auto!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonwerende folie voor uw auto? Onze experts beantwoorden graag uw vragen en voorzien u indien gewenst van een deskundig advies op maat.

De voordelen

Meer comfort

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Veiliger

Keuze uit meerdere gradaties

Altijd wettelijk toegestaan

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 5991000

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website