logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Inbraak werende raamfolie laten aanbrengen

Een veilig gevoel is een groot goed. Door het aanbrengen van onze transparante inbraakwerende raamfolie van Glass tinting kunt u met een gerust hart uw woon- of werkplek achterlaten. Inbraak werende folie, ook wel veiligheidsfolie genoemd, is er in verschillende diktes met elk hun eigen toepassing.


4M Veiligheidsfolie

Deze variant wordt ook wel anti-splinterfolie of doorvalbeveiliging genoemd. Bij ruitbreuk zorgt deze raamfolie ervoor dat de glasscherven bij elkaar worden gehouden en er geen levensbedreigende situaties ontstaan. Bijna iedereen kent wel een vreselijk verhaal over een ziekenhuisbezoek na een ongeluk met een gebroken ruit. Daarom moeten veel ruiten tegenwoordig voorzien zijn van gehard glas. Toch zien we nog maar al te vaak dat dit niet het geval is. Anti-splinterfolie biedt hiervoor de perfecte oplossing. Ook wordt deze folie vaak geplaatst in de voedselindustrie om ervoor te zorgen dat glasscherven de productie niet verpesten.

 

8M Veiligheidsfolie

Deze variant wordt ook wel inbraakwerende of inbraakvertragende folie genoemd. De raamfolie zorgt ervoor dat het na montage een flinke klus wordt om uw pand te betreden via de ruit. Dit komt door de dikte van de folie, de extreem sterke lijmlaag en het feit dat de folie door middel van kit wordt bevestigd aan het kozijn. Ondanks al deze voordelen is het nauwelijks zichtbaar dat er raamfolie gemonteerd is. Mocht u op zoek zijn naar een anti-inbraak folie die ook warmte tegenhoudt, hebben wij deze raamfolie ook met een zonwerende coating.


14M Veiligheidsfolie

Deze variant wordt ook wel "bomb blast" folie genoemd. Door zijn extreme dikte zorgt deze raamfolie ervoor dat ruiten zelfs bij een explosie bij elkaar gehouden worden.

Neem dus zeker een kijkje op onze website voor jouw inbraak werende raamfolie. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen, of u kunt een offerte opvragen!

Form Left Background Image

Waarom kiezen voor glasfolie?

  • Zonwering (houdt hinderlijk zonlicht en warmte buiten)
  • Inkijkwering (creëert privacy en rust)
  • Uitstraling
  • Veiligheid

Plan online je afspraak!

Heb je nog twijfels over welk raamfolie bij jouw gebouw past?

Bel ons op 076 5991000  (Breda)
Bel ons op 073 689 65 22  (Den Bosch)

Volg ons op Instagram
@glasstinting

Morgen Internet - Zorgeloos website