logo
whatsapp_button.png

Inkijkwering / privacy folie

Door het aanbrengen van privacy folie op de ramen van uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand  zorgt u ervoor dat ongewenste inkijk voorgoed verleden tijd is. Bij Glass Tinting Nederland kunt u terecht voor verschillende soorten inkijkwerende raamfolie, waarmee u met uiteenlopende doeleinden de inkijk kunt verminderen.

Werkt u met gevoelige informatie en wilt u niet dat voorbijgangers ongegeneerd mee kunnen kijken? Geeft u schoonheidsbehandelingen en wilt u uw klant geruststellen met inkijkwerende ramen? Of zijn er regelmatig meetings in een kantoorruimte met een grote glaswand die voor afleiding zorgen bij andere werknemers? In alle gevallen biedt onze anti-inkijkfolie dé oplossing! Dat geldt overigens ook voor particulieren, want nieuwsgierige blikken van voorbijgangers aan een drukke straat kunnen op den duur storend worden. Voor ramen in woningen verzorgen we daarom ook op maat gemaakte privacy folies.

Allerlei inkijkwerende toepassingen
U kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van uw raam te laten beplakken met privacy folie. Hierdoor kunt u nog steeds naar buiten kijken, zonder dat er de hele dag bij u naar binnen gekeken wordt. De privacy folies zorgen ervoor dat er minder inkijk is in uw pand, maar laten tegelijkertijd nog wel licht door. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere gradaties, zoals compleet dichte folies, folies waar uitsluitend licht doorheen komt tot raamfolies waar je maar vanaf één zijde doorheen kunt kijken.

Als het aankomt op keuzes voor inkijkwerende raamdecoratie wordt er al snel gedacht aan producten als schermen, beplating of rolgordijnen. Een anti-inkijkfolie scheelt in dit geval niet alleen in de kosten, maar brengt dus ook een hoop voordelen met zich mee.

Privacy en veiligheid waarborgen met raamfolie
Privacy folie zorgt ervoor dat uw bedrijfspand niet als etalage dient. Bovendien zorgt de inkijkwerende raamfolie voor meer veiligheid. De folie heeft namelijk ook een inbraak vertragend effect. Daarnaast versterkt de folie uw glas. Het is nog steeds mogelijk dat het glas breekt, maar de folie houdt de glasscherven wel netjes bij elkaar. Hierdoor wordt inbreken in uw bedrijfspand een stuk minder makkelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inkijkwerende raamfolie voor uw bedrijfspand of woning? Onze experts beantwoorden graag uw vragen en voorzien u, indien gewenst, van een deskundig advies op maat.

De voordelen

Meer privacy

Keuze uit meerdere gradaties

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 5991000

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website