logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zonwerende en warmtewerende raamfolie voor uw gebouw

Tegenwoordig worden gebouwen en bedrijfspanden rijkelijk bezaaid met raampartijen. Dit is een prachtig aanzicht, maar brengt in de praktijk vaak een groot probleem met zich mee. De toename aan glas zorgt ervoor dat de temperatuur steeds moeilijker te reguleren valt en dat er niet meer fijn te wonen of werken is. Een airco zorgt voor de afvoer van warmte, maar kan vaak de hoge temperaturen niet aan. Bovendien slurpt dit energie en zorgt het voor een maandelijks terugkerende kostenpost. In dit geval is het laten aanbrengen van een zonwerende raamfolie een duurzame oplossing die bijdraagt aan de klimaatbeheersing in uw gebouw.


Altijd eerlijk, vakkundig en passend advies

Bij Glass Tinting Nederland zijn wij al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het monteren van zon- en warmtewerende raamfolies. Wij komen graag langs om uw probleem in kaart te brengen en een passend advies te geven. Door goede ondersteuning en een nauwe samenwerking met onze folieproducent kunnen wij u met speciale berekeningen laten zien hoeveel rendement elk van deze type raamfolies u gaat opleveren en wat de terugverdientijd is van onze folie. Deze berekeningen worden specifiek voor uw pand en glastype gemaakt. 

 

Uw glastype bepalen

Allereerst meten wij uw ruiten door met speciale apparatuur. Hierdoor weten wij precies welk glas er geplaatst is. Dit is belangrijk informatie waarmee wij zorgen dat er geen kans is op een thermische breuk. Een thermische breuk komt voor doordat de warmtewerende laag in de raamfolie gaat botsen met de verschillende soorten glaslagen of isolerende lagen bij hoogrendementsglas (HR++). Zorg dus ten alle tijden dat u in zee gaat met een vakkundig bedrijf dat uw glas doormeet.
Kies uw zonwerende raamfolie

Na onze glasmeting horen we graag wat uw wensen en voorkeuren zijn. Er zijn zonwerende raamfolies die tot wel 83% warmte weren en veel zonlicht tegenhouden, er zijn ook zonwerende raamfolies die nauwelijks zichtbaar zijn en toch nog ruim 50% stralingswarmte weren. Door middel van samples kunnen wij u een goed beeld geven welke raamfolie de beste oplossing biedt voor uw probleem. Ook kunt u in overleg een proefruit aanvragen. We zullen dan één of meerdere type raamfolies monteren zodat u een goed overwogen keus kunt maken.

Form Left Background Image

Waarom kiezen voor glasfolie?

  • Zonwering (houdt hinderlijk zonlicht en warmte buiten)
  • Inkijkwering (creëert privacy en rust)
  • Uitstraling
  • Veiligheid

Plan online je afspraak!

Heb je nog twijfels over welk raamfolie bij jouw gebouw past?

Bel ons op 076 5991000  (Breda)
Bel ons op 073 689 65 22  (Den Bosch)

Volg ons op Instagram
@glasstinting

Morgen Internet - Zorgeloos website