logo
whatsapp_button.png

Automotive

Waarom kiezen mensen tegenwoordig voor het tinten van de autoruiten door montage van raamfolie voor de auto? De keus is al snel gemaakt als u kijkt naar de prijs voor het omzetten van af-fabriek getint glas of raamfolie voor de auto. De kosten zijn aanzienlijk lager en de kwalitatieve eigenschappen van autoruitfolie zijn vaak hoger omdat deze ook een werkelijke gemeten warmtewering hebben. Als wij uw autoruiten tinten werken wij uitsluitend met hoogwaardige raamfolies van Solar Gard Saint-Gobain. De kwaliteit van deze raamfolie is zo goed dat onze specialisten ook in staat zijn de dotmatrix na te behandelen.

De voordelen

Stofvrij tinten

Wij maken gebruik van een stofvrije cabine om onze ruiten van raamfolie te voorzien.

Demontage portierruiten

Voor een lange levensduur en perfecte afwerking.

Dot-matrix behandeling

Voor een uitstraling die nagenoeg niet van origineel privacyglass is te onderscheiden.

Tinten binnen 1 dag

Uw auto staat altijd uiterlijk het einde van de dag (17:00) weer netjes voor u klaar.

Gratis vervangend vervoer

Er is een gratis leenauto ter beschikking, u rekent alleen de brandstof af. Let er wel op dat u de leenauto moet reserveren!

10 jaar garantie

Door onze manier van werken en topkwaliteit folies van SolarGard geven wij 10 jaar garantie op de door ons gemonteerde raamfolie.

Certificaat

Wij meten na montage uw ruiten door met speciale meetapparatuur om er zeker van te zijn dat alles volgens de wet is. Ook bij voorruiten en voorportieren!

Gratis onderhoudspakket

U krijgt van ons een gratis microvezeldoek en reinigingsmiddel mee zodat u altijd blijft genieten van een kraakhelder zicht.

Al meer dan 20 jaar ervaring

Bij ons weet u zeker dat uw auto in goede handen is. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring, ook met nieuwe auto’s uit het hogere segment.


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 5991000

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website