logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Inbraakwerende autoraamfolie laten aanbrengen

Een auto-inbraak is met normaal glas helaas zo gepiept. Even het ruitje doortikken en dieven kunnen meteen uw auto leeg graaien. Dit is met onze inbraakwerende folie voor auto’s bij Glasstinting verleden tijd! Nadat deze transparante raamfolie gemonteerd is, wordt de ruit na inslag bij elkaar gehouden. Dit zorgt ervoor dat dieven direct afgeschrikt worden en het hazenpad kiezen.


Anti-inbraak folie, hoe werkt dat?

Inbraakwerende folie is een mooi product. Wel is het fijn om te weten hoe deze folie werkt en wat u ervan kunt verwachten. Inbraak werende raamfolie haalt zijn kracht uit een combinatie van 3 verschillende factoren. We leggen deze graag even uit:


Extra sterke lijmlaag

Ten eerste is de lijmlaag van de raamfolie dusdanig sterk dat de scherven van de ruit na inslag goed bij elkaar gehouden worden en de gebroken ruit dus in zijn originele vorm blijft. Dit zorgt ervoor dat de scherven van de ruit bij kracht van de buitenkant als een soort puzzel terug in elkaar geduwd worden.


 

Extra dikke raamfolie 

Ten tweede is de dikte van de folie van belang. Anti-inbraak folie is vele malen dikker dan normale raamfolies. Dit zorgt ervoor dat de ruit van buiten erg moeilijk naar binnen te duwen is. Bij kracht vanuit de binnenkant, bijvoorbeeld als de auto te water raakt, worden de glasscherven uit elkaar geduwd en is het dus geen probleem om via het raam de auto te verlaten. 


Bevestiging aan de auto 

Als laatste is het belangrijk dat de folie aan de auto vast zit. Dit betekent dat de raamfolie ofwel tussen rubbers geklemd moet zijn, ofwel aan de carrosserie van de auto moet worden vast gekit. Dit zorgt er dus ook voor dat we dit niet bij alle ruiten onzichtbaar kunnen monteren. Wij nodigen u graag uit op een van onze vestigingen in Breda of Den Bosch voor advies op maat. Maak nu een afspraak, of vul ons contactformulier in!

Form Left Background Image

Waarom Glass Tinting Nederland?

  • 30 jaar ervaring
  • Demontage portierruiten
  • Dot-matrix behandeling
  • Stofvrij tinten
  • Gratis vervangend vervoer
  • Certificaat
  • Tinten binnen 1 dag
  • 10 jaar garantie

Plan online je afspraak!

Heb je nog twijfels over welk raamfolie bij jouw auto past?

Gebruik onze tintkiezer!
Bel ons op 076 5991000  (Breda)
Bel ons op 073 689 65 22  (Den Bosch)

Volg ons op Instagram
@glasstinting

Morgen Internet - Zorgeloos website