logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zonwerende en inkijkwerende autoraamfolie laten aanbrengen

Als u uw autoruiten laat tinten of autoruiten laat blinderen door middel van raamfolie hoeft u niet te kiezen tussen zonwering, warmtewering, inkijkwering of uitstraling. Al deze eigenschappen zitten in namelijk 1 kwaliteitsproduct.

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste raamfolie. Dit kan telefonisch, via ons contactformulier of via onze tintkiezer. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze vestigingen in Breda of ‘s Hertogenbosch voor een lekker bakje koffie en advies op maat bij Glass tinting.


Laat uw autoruiten blinderen voor een onovertroffen uitstraling met 10 jaar garantie

Als het op functionaliteit en uitstraling aankomt, is zonwerende raamfolie voor uw auto veruit de beste optie. Zeker als u kijkt naar andere opties, zoals een woezel en pip zonnescherm of een stuk plexiglas waardoor de ruit niet meer open kan. Qua warmtewering zullen deze opties niet veel doen, daarentegen zal de uitstraling van uw auto er enorm onder lijden.

Bij Glass Tinting Nederland kunt u uw ramen laten blinderen van uw auto door onze ervaren vakmensen uitsluitend met hoogwaardige raamfolie. Zo weet u zeker dat uw auto de onovertroffen uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent. Wilt u een echt opvallende uitstraling? Dan is Chameleon Folie op uw voorruit precies wat u zoekt.

 

Autoraamfolie met een warmtewering van maar liefst 70%

Eén van de grootste voordelen van raamfolie op uw autoruiten is de warmtewerende eigenschap. Zo kan de warmtewering van onze nieuwe Nano-keramische raamfolie oplopen tot maar liefst 70%. Ook hebben al onze raamfolies een UV-wering van 99%. Hierdoor hoeft u de airco minder te belasten en wordt het energieverbruik van uw auto aanzienlijk verminderd. Zelfs lichte gradaties raamfolie kunnen meer dan 50% warmte weren. Deze tint folie wordt voornamelijk gebruikt voor het tinten van uw voorruit en voorportieren. Natuurlijk altijd netjes binnen de wet en met certificaat.

Kom langs in onze vestiging in Breda of Den Bosch om onze raamfolies eigenhandig te ervaren!

 

Veiligheid voor u en uw passagiers door het tinten van uw autoruiten

Een andere mooie bijkomstigheid van het monteren van raamfolie is dat de ruit in geval van een aanrijding bij elkaar gehouden wordt. Dit zorgt ervoor dat er geen glasscherven door de auto vliegen. Toch een fijne gedachte als je bedenkt dat rondvliegend glas de meest voorkomende vorm van letsel is bij aanrijdingen.

Mocht u buiten het verminderen van letsel ook op zoek zijn naar folie die indringers buiten houdt raden we u aan om inbraakwerende raamfolie voor auto’s aan te laten brengen. Naast raamfolie voor auto’s hebben wij ook raamfolie voor gebouwen, neem zeker even een kijkje!

Form Left Background Image

Waarom Glass Tinting Nederland?

  • 30 jaar ervaring
  • Demontage portierruiten
  • Dot-matrix behandeling
  • Stofvrij tinten
  • Gratis vervangend vervoer
  • Certificaat
  • Tinten binnen 1 dag
  • 10 jaar garantie

Plan online je afspraak!

Heb je nog twijfels over welk raamfolie bij jouw auto past?

Gebruik onze tintkiezer!
Bel ons op 076 5991000  (Breda)
Bel ons op 073 689 65 22  (Den Bosch)

Volg ons op Instagram
@glasstintingnederland

Morgen Internet - Zorgeloos website