logo
whatsapp_button.png

Inbraakwerende folie voor auto's

Het monteren van inbraakwerende folie zorgt ervoor dat u veiliger kunt deelnemen aan het verkeer. Zowel op het gebied van inbraken als op het gebied van verkeersongelukken. U kunt bij Glass Tinting Nederland terecht voor anti-inbraak folie om ervoor te zorgen dat u zelfverzekerd de weg op kan.

Een inbraak kan al plaatsvinden als u slechts enkele ogenblikken uw auto verlaat. In dit geval kan inbraakwerende folie een oplossing bieden. Het fungeert namelijk als een soort screenprotector. Deze versterkt het glas, waardoor het moeilijker wordt voor inbrekers om in uw auto te komen. Met andere woorden: het glas zal niet aan diggelen liggen als er door een inbreker een poging gedaan wordt om in te breken. Dit houdt echter niet in dat de autoruit geheel intact blijft. Het zorgt er daarentegen wel voor dat een inbreker geen toegang heeft tot uw auto via de autoruit. Daarnaast is deze raamfolie transparant, waardoor u niet of nauwelijks merkt dat er folie is bevestigd.

Bescherm uzelf én uw medepassagiers
Een ander bijkomend voordeel is dat de inbraakfolie uzelf en uw medepassagiers beschermt tegen rondvliegend glas als u betrokken bent bij een ongeluk. Zo is anti-inbraakfolie dé oplossing als het aankomt op gevaar van bijvoorbeeld rondvliegend glas. Of dit nu komt door de natuur, een aanrijding of vandalisme: onze transparante raamfolies zijn speciaal ontwikkeld om de ruit bij elkaar te houden wanneer er sprake is van glasbreuk of inslag.

Gelaagd glas of anti-inbraakfolie
Bij nieuwere type auto's is gelaagd glas vaak als optie te bestellen. Helaas geldt dit niet voor elk merk en type. Door te kiezen voor anti-inbraakfolie voor de auto, kunt u hetzelfde effect bereiken. Wij bieden u de oplossing om u en uw kinderen veilig te houden door middel van raamfolie!

De inbraakwerende folies van Glass Tinting Nederland zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De folies zijn, eenmaal aangebracht, dusdanig sterk dat het glas bij elkaar wordt gehouden en u met een gerust hart de weg op kan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inbraakwerende raamfolie voor uw auto? Onze experts beantwoorden graag uw vragen en voorzien u, indien gewenst, van een deskundig advies op maat.

De voordelen

Meer comfort

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Veiliger

Keuze uit meerdere gradaties

Altijd wettelijk toegestaan

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 5991000

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website