logo
whatsapp_button.png

Veiligheidsfolie voor utiliteitsbouw

Glas zorgt ervoor dat een gebouw een lichte, moderne uitstraling heeft. Daarnaast zorgt glas voor kwetsbaarheid, namelijk het risico op doorvallen en het risico op inbraak. Dit kan ervoor zorgen dat u zich niet volledig veilig voelt in uw woning of bedrijfspand. Gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen. Bij Glass Tinting Nederland kunt u terecht voor veiligheidsfolie voor op uw ruiten, zodat u weer kunt genieten van een veilig gevoel in uw woning of bedrijfspand.

De zogeheten veiligheidsfolies hebben verschillende diktes. Deze folies zijn zo sterk dat het glas bij elkaar wordt gehouden wanneer het breekt. Waar u zich ook bevindt, veiligheid is belangrijk. Met veiligheidsfolie creëert u zelf een veilig gevoel. De folie zorgt ervoor dat bij ruitbreuk de glasscherven bij elkaar worden gehouden. De folie is geschikt voor openbare gebouwen, maar kan ook bij u thuis gemonteerd worden. Zo kunt u met een veilig gevoel uw huis verlaten. De folie is geheel transparant, waardoor de lichtinval in uw woning of bedrijfspand niet zal veranderen. U merkt niks van de folie, behalve een veilig gevoel.

Geef inbrekers geen kans
Door het plaatsen van de veiligheidsfolie op uw ramen, wordt het glas sterker. Hierdoor wordt het moeilijker, bijna onmogelijk, voor inbrekers om uw woning of bedrijfspand binnen te dringen. Veiligheidsfolie betekent echter niet dat de ruit schadeloos een poging tot inbreken overleeft. De folie zorgt ervoor dat de scherven van het glas bij elkaar gehouden worden. Het gevaar van rondslingerende glasscherven bij ruitbreuk wordt dus beperkt.

Veiligheid voorop
Veiligheidsfolie kan op elk soort raam gemonteerd worden. De folie is geschikt voor onder ander woningen, scholen, bedrijfspanden, de kinderopvang, sporthallen, winkels en andere openbare ruimtes. Door veiligheidsfolie op uw ramen te laten monteren, geeft u ook uw klanten en uw personeel een veilig gevoel. Onze raamfolies zijn speciaal ontwikkeld om de ruit bij elkaar te houden wanneer er sprake is van glasbreuk of inslag.

De inbraakwerende folies van Glass Tinting Nederland zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De folies zijn, eenmaal aangebracht, dusdanig sterk dat het glas bij elkaar wordt gehouden bij doorvallen of een eventuele inbraak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van veiligheidsfolie voor uw woning of bedrijfspand? Onze experts beantwoorden graag uw vragen en voorzien u, indien gewenst, van een deskundig advies op maat.

De voordelen

Veiliger

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 5991000

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website