logo
whatsapp_button.png

Zon- en warmtewerende raamfolie voor gebouwen

Bent u regelmatig aanwezig in een gebouw of kantoor waar de zon een groot deel van de dag naar binnen schijnt? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander hoe hinderlijk dit kan zijn. Daarbij doelen we niet alleen op de hoeveelheid fel licht, maar ook de toenemende warmte die directe zonnestralen met zich meebrengen door het glas. Het is dan ook niet zonder reden dat steeds meer ramen van gebouwen worden voorzien van zon- en warmtewerende folie.

Bij Glass Tinting Nederland kunt u terecht voor een passend advies over raamfolie, want we voorzien zowel auto’s als gebouwen van kwalitatieve raamfolie. Maatwerk welteverstaan. Als het gaat over zon- en warmtewerende raamfolie is het van belang dat deze het comfort en gemak van de gebruiker aan de andere zijde direct vergroten. De hoeveelheid dag- en zonlicht heeft namelijk direct invloed op de productiviteit. Bij het juiste type raamfolie met een warmtewerende coating en een lage lichtdoorlating is ongewenste schittering verleden tijd. Het zicht naar buiten wordt hierbij echter wel behouden.

Verminder stralingswarmte tot 82%
Door het aanbrengen van zon- en warmtewerende folie op de ramen van uw gebouw kan de stralingswarmte wel tot 82% worden tegengegaan. Het is hierbij wel goed om te weten dat niet zomaar elk type zonwerende raamfolie op de ruit gemonteerd kan worden. Op dat gebied voorzien onze vakkundige medewerkers u uiteraard van deskundig advies.

Zonwerend of warmtewerend?
Tegenwoordig worden gebouwen en bedrijfspanden rijkelijk bezaaid met ramen of raampartijen. Deze toename aan glas zorgt ervoor dat de temperatuur steeds moeilijker te reguleren valt. In dit geval is een warmtewerende folie een duurzame oplossing die bijdraagt aan de klimaatbeheersing in uw gebouw. In tegenstelling tot een zonwerende raamfolie verandert deze de uitstraling van het glas ook niet tot nauwelijks.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonwerende of warmtewerende folie voor uw gebouw(en)? Onze experts beantwoorden graag uw vragen en voorzien u indien gewenst van een deskundig advies op maat.

De voordelen

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Keuze uit meerdere gradaties

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 5991000

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website